Információk a 2022. évi RESTART Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokságról

2022. évi RESTART Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 🇭🇺

🟥A Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség 2022. évben a Nemzeti Bajnokság (továbbiakban NB.) keretében osztja ki az ifjúsági, felnőtt és masters korosztályos világbajnoki kvótákat, melyeket a Nemzetközi Funkcionális Fitnesz Szövetség (IF3) biztosít számára.

⬜️A tisztújítást követően, az elnökség határozatokat hozott az NB.-vel kapcsolatos témákban, melyek az alábbiak:

1. A kvóták odaítélésének rendszere és pontos menete.
2. Nevezés kiterjesztése.
3. NB. versenyprogram közzététele.

🟩Az NB. lebonyolítása, és a kvóták elnyerése szempontjából fontos információk:

▪️A felnőtt férfi, és az azt követő M1(30-34) és
M2(35-39) korosztályok számára a feladatok, súlyok, és így a rangsorolás is egységes rendszerben és tabellán fog működni.
Ez azt jelenti, hogy az ezekbe a kategóriákba tartozó indulók mind részt vesznek a felnőtt világbajnokság kvótáiért folytatott küzdelemben.
Ugyanakkor az életkori besorolás szerinti rangsorolás is érvényben marad. Tehát indulni mindenki a korsztályában indul, azonban a feladatok egységesek lesznek és a rangsorolásnál ennek a három kategóriának egy abszolút ranglistát biztosítunk a felnőtt VB kvótaszerzés eldöntése végett.

▪️A felnőtt női, és az azt követő M1(30-34) számára szintén a fenti pontban taglalt verseny lebonyolítási és kiválasztási folyamat érvényes, illetve a kvóták kiosztása is e szerint történik.

▪️A kvóták minden további korosztályban az adott életkori korcsoportba tartozó sportolók között kerülnek az NB. helyezések alapján kiosztásra.

▪️A világbajnoki kvótát szerző versenyzőkkel való egyeztetés után, az elnökségnek saját hatáskörében eljárva, szakmai és a sportág érdekét szolgáló körülményekre figyelemmel dönt majd a VB részvételi jog személyre szóló odaítéléséről.

▪️A Nemzeti Bajnokságok korosztályonkénti bajnokai a “Nemzeti Bajnok” titulust egy évig, vagy a következő évi NB. időpontjáig viselheti.

▪️A nevezési határidőt KITRJESZTJÜK június 5. (06.05. vasárnap) éjfélig.

Regisztráció:https://docs.google.com/…/10anT6BbL9CxxP…/viewform…

▪️ A Nemzeti Bajnokság hivatalos programját
június 19.-én tesszük közzé kommunikációs
csatornáinkon.

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: