A 2022-es év rendes és egyben tisztújító közgyűlése

Május. 22.-én a Neffisz megtartotta éves rendes és egyben tisztújító közgyűlését. A minden szempontból sikeres és határozatképes eseményen a tagszervezetek 2/3-a képviselte szervezetét.

A 2021-es év értékelésé és eredményeinek bemutatása után, a közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2021-es év beszámolóját és a 2022-es költségvetés tervezetét. A sikeresen lezajlott tisztújítás keretében új elnököt választott a közgyűlés a Szövetség élére Gáspár László személyében. A mai közgyűléstől a Szövetség 7 fős elnöksége 3 vezető tisztségviselővel működik tovább, az újonnan kijelölt alelnöki pozícióra a közgyűlés Patakfalvi-Vígh Dánielt választotta. Szántó Sándor és Hutterer Zsófia a 2 betöltendő elnökségi pozícióra kapott támogatást a tagszervezetektől az elkövetkező időszakra.

Az immáron teljes létszámú elnökség megújult erővel veti bele magát az előtte álló rengeteg feladatba (bizottsági munkák, nemzeti bajnokság, EB, VB-k, szakszövetséggé válás folyamatának elindítása). Az újonnan megválasztott elnöknek alelnöknek és elnökségi tagoknak gratulálunk, a jövőbeni munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Hálásan köszönjük tagszervezeteinknek, hogy vasárnapjukat beáldozva, értékes hozzászólásaikkal, ötleteikkel és meglátásaikkal valamint áldozatos egyesületi és szakmai munkájukkal hozzájárulnak a hazai funkcionális fitnesz sportág fejlődéséhez.

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: