Radnai Tamás lemondása

Legnagyobb sajnálatunkra a svédországi Felnőtt és Utánpótlás Funkcionális Fitnesz Világbajnokság után a Sportszövetségünk elnöke lemondott az elnöki tisztségéről valamint elnökségi tagságáról, további sikeres munkát kívánva a Szövetségünk működéséhez.

A Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség elnöksége 2021. Január hónapjában fog javaslatot tenni a sportszervezeti tagoknak az elnökség jövőbeni összetételével kapcsolatban. Ezt követően egészen az éves rendes / tisztújító közgyűlés meghirdetett időpontjáig minden tagszervezetnek lehetősége lesz saját javaslatot tenni, mind az elnökség összetételét, mind az új elnökségi tag/tagok személyét illetően, melyet írásban kell megküldeni a jelölő bizottság részére. Az elnökség összetételéről, az elnök és az elnökségben feladatot vállaló elnökségi tagok személyéről a közgyűlés egyszerű többséggel dönt.

Radnai Tamás szaktekintélyét, sokéves tapasztalatát és munkasságát hiányolni fogjuk a jövőben, ám a Szövetség továbbra is szabályosan és akadálytalanul működik a rendes -és egyben tisztújító- közgyűlés időpontjáig.

A Szövetég hivatalos képviseletét a közgyűlésig Matis Zsófia Alelnök látja el. Tamásnak köszönjük az eddigi kitartó munkáját, amelyet a NEFFISZ megalakulása óta, mint alapító tag és szövetségi elnök energiát nem sajnálva töretlenül végzett a sportunk elkötelezett szakembereként.

Szeretnénk ezúton is további szakmai sikereket kívánni neki és reméljük, hogy javaslataival, meglátásival segíteni fogja munkánkat, hiszen tudásával kiemelkedően hozzá tud járulni szeretett sportunk a Funkcionális Fitnesz további fejlődéséhez.

Sportbaráti Üdvözlettel,

Neffisz Elnöksége.

2022.01.03. Budapest

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: