NEFFISZ elnöki havi beszámoló – 2020 október

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) elnöki havi beszámoló2020. október 21.

Sziasztok!
Továbbra is pörögnek az események, sőt most indultak csak be igazán és jönnek az újabb sikerek is!

iF3 Világkupa szenzáció!

A nemzetközi élő versenyek az iF3-ban sajnos idén nem valósulnak meg a koronavírus miatt, de online és online videós élő megmérettetések lesznek minden kategóriában. A korosztályos VB helyetti Világkupa egy teljesen nyílt kvalifikációval szeptemberben elindult és fantasztikus szerepléssel Szakolczai Fédra 2. helyen jutott az ötös döntőben, Plesó Tamás pedig az 5. helyen! Mindketten a 30-34 éves legfiatalabb korosztályban versenyeznek, és ugye ez azt is jelenti, hogy ennél lejjebb már nem végezhetnek!

Gratulálunk a fantasztikus eredményhez!

Kőrösi Fruzsina a következő kategóriában végül lejjebb csúszott, de az igen tiszteletreméltó 8. helyen végzett. Fruzsi idén szülte második gyermekét, tehát extrát tett és a potenciálja újra megmutatkozott.

A videós élő döntő november 21-22-én lesz, erről majd később lesz infó!

A nem korosztályos, a világbajnokságot helyettesítő Kontinentális Kupa pedig novemberben indul: Élő Online iF3 Egyéni és Csapat Kontinentális Kupa

A versenynaptárunk

Élő Online iF3 Egyéni és Csapat Kontinentális Kupa

NEFFISZ FITPARÁDÉ® KUPA
Lezajlott vasárnap ez a 3 hét alatt összehozott versenyünk, amelynek célja az volt, hogy kihasználjuk a nagyszerű FITPARADE® GYM SPORTS FESTIVAL keretrendezvény által felkínált lehetőséget és népszerűsítsük a funkcionális fitnesz sportját, valamint a szövetségünket. A meghirdetett három kategóriánk segítségével a kezdőbbektől indulva a haladó versenyzőkig mindenki számára tudtunk élményt és tapasztalatszerzést biztosítani!

Az érem

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki segített létrehozni, illetve a versenyzőknek, akik résztvettek! Nagy örömünkre Horváth Kristóf (CrossFit® magyar bajnok) is hazajött, hogy versenyezzen, sajnos 2 nappal a verseny előtt megsérült, ezért csak az utolsó könnyebb feladatba ugrott be. Laura és az egész családja is elkísérte, hogy megnézzék. Kristóf egyébként leigazolt a Zalaegerszegi Belvárosi Lakótelepi SC egyesületünkbe!

Az utolsó feladat a versenyen, ami egy totál pörgetős teszt volt teljesítmény-leadási képességet felmérve

NEFFISZ Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2020

Ne feledjük: az “Organica FX Central European Cross Cup” versennyel karöltve lesz idén novemberben a NEFFISZ Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság

A HRSE debreceni klubbunk által már korábban is megrendezett színvonalas versennyel társultunk, és bárki nevezhetett, de a NEFFISZ Nemzeti Bajnokság értékelésében nyilvánvalóan csak az igazolt versenyzőink kerülnek majd rangsorolásra (hibrid verseny koncepció).

Aki bejutott az élő döntőbe, ott versenyzik, annak lehetősége lesz egy a verseny előtt nem sokkal záruló határidőig még megkérni a NEFFISZ versenyengedélyt és a Nemzeti Bajnokságban is automatikusan résztvenni! Keress minket ezügyben!

Klubélet
Egyre élénkebb a klubélet, a TFSE például remekül növeli az igazolt versenyzői számát, szép sikereket érnek el és sokat cikkeznek is erről! Szeretnénk egyre több felsőoktatási intézményben is beindítani funkcionális fitnesz szakosztályt!


Kövess minket Facebookon, Instagrammon, és kérjük oszd meg ezt a bejegyzést – köszönjük!

Üdvözlettel,
Radnai Tamás
Elnök

Az iF3 nemzetközi világszövetség kizárólagos magyar funkcionális fitnesz tagszervezete a NEFFISZ!

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: