Aktív és sikeres TFSE szereplés a Lupa Paloozán!

Újrapublikáljuk alább a TFSE portálról Borhi Mihály cikkét:

A hétvégén lezajlott a nyarat záró funkcionális fitnesz verseny a Delta Throwdown Service szervezésében. A Lupa Palooza nevéhez híven egy rendkívül sokszínű, jó hangulatú és élményekkel teli versenyre sikerült. Ezen a funkcionális fitnesz (‘crossfit’) versenyen több, mint 140 egyéni versenyző vett részt az alábbi kategóriákban:

  • férfi elit kategória (men elite)
  • férfi haladó kategória (men advanced)
  • férfi nyitott kategória (men open)
  • női elit kategória (women elite)
  • női haladó kategória (women advanced)
  • női nyitott kategória (women open)
Szakolczai Fédra (NEFFISZ válogatott): Női elit 1. helyezés. 

A versenyt a budakalászi Lupa Beach-en rendezték meg, amely nagyszerű festői környezetben fogadta mind a versenyzőket, mind a versenyre kilátogató nézőket és a sport szerelmeseit. A Lupa Palooza először került megrendezésre, azonban rutinos szervezői gárda volt mögötte és a versenyzők száma, az egyesületek és edzőtermek sokrétűsége miatt a Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) támogatta és ajánlotta a versenyt!

A TFSE Funkcionális Fitnesz Szakosztály igazolt versenyzőiből is többen részt vettek a versenyen és a következőképpen szerepeltek:

A szurkolók soraiban olyan nagy jövőbeni TFSE versenyző reménységek is feltűntek, mint Kádár Balázs, aki a mostani versenyen egy sérülésből való rehabilitáció miatt még nem tudott részt venni. További TE hallgatók is voltak a versenyzők között, mint például Pozsonyi Henrik (4. hely a haladó kategóriában), vagy Varga Boglárka.

A figyelmesek láthatták Patakfalvi-Vigh Dánielt a TFSE Funkcionális Fitnesz szakosztály vezetőjét a bírói csapat tagjai között aktívan bíráskodni, illetve a szervezői csoportban megtalálhattunk olyan kimagasló szaktekintélyeket mint Pálinkás Gergelyt, aki a Testnevelési Egyetem Sportélettani Kutató Központjának a munkatársa és a CrossFit MayFly edzője. Gergely már a versenyt megelőzően írt egy rövid ajánlót a versenyzőknek a minél jobb teljesítmény leadás érdekében.

Németh Gabriella: Női elit 8. helyezés.

A TFSE szeretné ezúton is megköszönni a versenyzőinek a részvételt és gratulálni a teljesítményükhöz! Az őszi-téli hazai (NEFFISZ) és nemzetközi (iF3) versenyekre pedig további jó felkészülést és sportsikereket kívánunk minden versenyzőnknek!

Hajós Kornél: Férfi elit 3. helyezés 

A versenyről készült előzetes összefoglaló videó:

A TFSE továbbra is szeretettel vár minden sportolót! Ha versenyzőként szeretnél ide igazolni (vagy átigazolni), keress meg minket!

Az iF3 nemzetközi világszövetség kizárólagos magyar funkcionális fitnesz tagszervezete a NEFFISZ!

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: