NEFFISZ elnöki havi beszámoló – 2020 augusztus

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) elnöki havi beszámoló2020 augusztus 7.

Sziasztok!
A fő hírünk ezúttal, hogy a COVID miatt az idejében és helyszínében megváltozott Nemzeti Bajnokság terveink megnyugtatóan révbe értek és a napokban be tudtuk már jelenteni az új fix dátumot és helyszínt:

Örömmel jelentjük be, hogy az “Organica FX Central European Cross Cup” lesz idén a “NEFFISZ Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság”

A HRSE debreceni klubbunk által már korábban is megrendezett színvonalas versennyel társultunk, és természetesen bárki indulhat, de a NEFFISZ Nemzeti Bajnokság értékelésében nyilvánvalóan csak az igazolt versenyzők kerülnek rangsorolásra (hibrid verseny koncepció).
A regisztráció és kvalifikáció újra meg lesz nyitva – az eddig elérhető infók itt!

iF3 versenyek szeptembertől!
A nemzetközi élő versenyek az iF3-ban sajnos idén nem fognak megvalósulni a koronavírus miatt. De online és online videós élő megmérettetések lesznek minden kategóriában, és közeleg is a korosztályos viadal, melyet szeptember 1-én indítanak a kvalifikációs szakasszal.

Élő Online iF3 Masters Világkupa
Élő Online iF3 Tini Világkupa

Figyelem: ezek a versenyek a kvalifikációs szakaszban nyíltak, de a döntőben csak igazolt versenyzőket indíthatnak majd az országos szövetségek! Jelentkezni már lehet. A kihirdetett válogatottjainknak a nevezési költségeit mi álljuk. Amennyiben indulsz és döntőbe jutsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és igazolj le, hogy tudjunk nevezni oda!

A felnőtt elit jelenlegi szűk válogatott kerete, melyből viszont többen az iF3 masters 30-as diviziójában is tudnak már indulni

A nem korosztályos világkupa pedig novemberben indul:
Élő Online iF3 Egyéni és Csapat Kontinentális Kupa

Élő Online iF3 Egyéni és Csapat Kontinentális Kupa

Korosztályos válogatottat nem fogunk elnökségi döntéssel hirdetni, hanem a fentebb vázolt, a korosztályos VB-nek megfelelő online Világkupákon tudjátok kiharcolni az indulást a döntőn és így a válogatottságot is.

Egyesületek
A vírus és a bírósági nyári szünet némileg lelassította és leállította a folyamatokat, de egyre több városban van és lesz egyesületünk, ahová le tudtok igazolni!

LUPA PALOOZA verseny
Jelenleg nem szankcionált partnerversenyünk hivatalosan, de mindenképpen ajánlott a kollégánk, Szántó Sándor új kezdeményezése, a LUPA PALOOZA, ahol persze mi is meg fogunk jelenni!

A versenynaptárunk

Kövess minket Facebookon, Instagrammon, és kérjük oszd meg ezt a bejegyzést – köszönjük!

Üdvözlettel,
Radnai Tamás
Elnök

Az iF3 nemzetközi világszövetség kizárólagos magyar funkcionális fitnesz tagszervezete a NEFFISZ!

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: