Organica FX Central European Cross Cup – NEFFISZ Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság 2020

Sajnos a Covid miatti kormányzati korlátozások nem teszik lehetővé a verseny felelős megtartását ebben a formában, ezért az elmarad!
A 2020-as Nemzeti Bajnokságot decemberben bonyolítottuk le!


Örömmel jelentjük be, hogy az “Organica FX Central European Cross Cup” lesz idén a “NEFFISZ Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság”

Dátum és helyszín: 2020. november 28-29. G4 Fitness, Debrecen, Gizella utca 4/b.

A verseny a NEFFISZ-nél már látott módon hibrid rendszerben kerül lebonyolításra, azaz csak egy verseny fog fizikailag lezajlani, amin mindenki résztvesz, de a NEFFISZ igazolt versenyzői külön tabellán a Nemzeti Bajnokságban is rangsorolásra kerülnek és plusz nyereményekben is részesülnek.

Kvalifikáció: Az OFX Central European Cross Cup már lezárult kvalifikációs listáin szereplő versenyzők a most megint meghosszabbításra kerülő, korábbival megegyező kvalifikáció során születő versenyzői eredményekkel egy egyesített kvalifikációs tabellára kerülnek és annak alapján, a rendelkezésre álló helyek száma szerint jutnak be az élő döntőbe a sportolók. A rendelkezésre álló helyekbe beletartoznak kvalifikáció nélkül meghívott versenyzők is.

Csak egy, közös kvalifikáció van, tehát a OFXCECC honlapján kiírt és menedzselt kvalifikáció és tabella releváns. Ehhez nem kell NEFFISZ versenyzőnek lenni! Aki bejutott az élő döntőbe, ott versenyzik, annak lehetősége lesz egy a verseny előtt nem sokkal záruló határidőig még megszerezni a NEFFISZ versenyengedélyt és a Nemzeti Bajnokságban is automatikusan résztvenni!

Az új regisztrációs és kvalifikációs periódus 2020. augusztus 10-én indul, és szeptember 13-án zárul. A már lezárult korábbi kvalifikációkban résztvevők is küldhetnek be új eredményeket!

A NEFFISZ Funkcionális Fitnesz Nemzeti Bajnokság kategóriái:
– Egyéni női és férfi 18-30 évesek
– Egyéni női és férfi Masters 30-35 évesek (ha van elég jelentkező; ha nincs, akkor az OFXCECC 18-35 éves eredeti kategóriája lesz)
– Egyéni női és férfi Masters 35+ évesek

FIGYELEM: a kombinált kvalifikáció során csak az eredeti OFXCECC 18-35 éves kategória lesz, abban Masters 30-35 külön nem!

Kvalifikációs és regisztrációs (részvételi) díjak: külön részvételi díjak a NEFFISZ Nemzeti Bajnokságra ezúttal nem lesznek! 

A kombinált kvalifikációból döntőbe jutó versenyzők száma kategóriánként (csak a NEFFISZ kategóriák):
– Egyéni női/férfi 18-35 évesek: nők 45 és férfiak 60 fő + maximum 3+4 meghívott versenyző 
– Egyéni női/férfi Masters 35+ évesek: nők 16 és férfiak 64 fő

Az iF3 nemzetközi világszövetség kizárólagos magyar funkcionális fitnesz tagszervezete a NEFFISZ!

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: