NEFFISZ elnöki havi beszámoló – 2020 július

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) elnöki havi beszámoló2020 július 16.

Sziasztok!
Két fontos és remek dolog megvalósulására vártam a havi bejelentkezéssel! Tárgyaltunk már egy ideje, hogy aktivizáljuk a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületének (TFSE) Funkcionális Fitnesz szakosztályát és nemrégiben meg is választották a NEFFISZ egyik alapító-elnökségi tagját, Patakfalvi Dánielt a vezetőjének! Ezzel együtt a TFSE belépett a szövetségünkbe és így lehet oda is igazolni, amit meg is kezdtek prominens, válogatott versenyzők bevonzásával. Lásd az írásunkat a TFSE-ről!

Ha feltűnt, válogatott versenyzőket említettem… ez a másik nagy hírünk, mégpedig, hogy a NEFFISZ Funkcionális Fitneszversenyzési Nemzeti Válogatottjának összeállítása elkezdődött! A válogatott keretének kiválasztása a NEFFISZ elnökség hatásköre, szakmai véleményén alapuló döntése. Ebben a COVID-19 által megzavart évben (versenyek elmaradása, időpontjuk változása) a versenyzők teljesítményét a 2019-es és 2020-as évi szereplésük alapján ítéljük meg.

Mára már bejelentettük a felnőtt szűk keretét, melyet nagy megelégedésünkre Horváth Kristóffal tudtunk indítani, aki örömmel adott pozitív választ a felkérésre. A többszörös CrossFit® magyar bajnok mellet az ismert top magyar versenyzők kerültek a válogatottunkba, lásd itt.

A felnőtt elit jelenlegi szűk kerete

Mint tudhatjátok, az iF3 kvótája nemzeteként 3-3 fő a VB-re, illetve most a COVID miatt az online megrendezendő kontinentális Világkupájukra.

Korosztályos válogatottat nem fogunk így hirdetni, mivel a korosztályos VB-nek megfelelő online Világkupákra az iF3 kvóta nélküli nyílt kvalifikációt tart, tehát ott lehet kiharcolni az indulást a döntőn és így a válogatottságot is az igazolt sportolóinknak. A versenynaptárunk

iF3 versenyek
Ahgy fentebb írtam, a nemzetközi élő versenyek az iF3-ban sajnos idén nem fognak megvalósulni a koronavírus miatti bizonytalan nemzetközi helyzet okán. De online és online virtuális élő megmérettetések lesznek minden kategóriában!

Élő Online iF3 Egyéni és Csapat Kontinentális Kupa

Élő Online iF3 Masters Világkupa
Élő Online iF3 Tini Világkupa

Kövess minket Facebookon, Instagrammon, és kérjük oszd meg ezt a bejegyzést – köszönjük!

Üdvözlettel,
Radnai Tamás
Elnök

Az iF3 nemzetközi világszövetség kizárólagos magyar funkcionális fitnesz tagszervezete a NEFFISZ!

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: