A Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületének Funkcionális Fitnesz Szakosztályvezetője

Örömmel és büszkén adhatunk hírt arról, hogy a NEFFISZ egyik alapító-elnökségi tagja, Patakfalvi-Vigh Dániel a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületének (TFSE) Funkcionális Fitnesz szakosztályvezetője lett! Gratulálunk!

Természetesen ezen TFSE szakosztály NEFFISZ-be történő belépése már folyamatban van (UPDATE: megtörtént!) Ha versenyzőként szeretnél ide igazolni (vagy átigazolni), keress meg minket!

Dániel a következő gondolatokat osztotta meg velünk:

„Nagy megtiszteltetés és öröm volt, amikor a TFSE elnökségi ülésén a beadott pályázatomra az elnökségi tagok egyhangúlag megszavaztak a TFSE Funkcionális Fitnesz szakosztály vezetőjének. Itt szeretném megragadni a lehetőséget, hogy még egyszer megköszönjem a TFSE elnökségének a belém vetett hitet és bizalmat! Mindent meg fogok tenni, hogy a szakosztály aktív munkájával a TFSE jó hírét öregbítsem országos és nemzetközi szinten egyaránt!”

“A TFSE Funkcionális Fitnesz szakosztály eddig is létezett, az elmúlt időszakban a korona vírus hatásai miatt passzívabban. Mint ahogy a világ sportjának a nagy része, ez a sportszakosztály is érintve volt munkásságában és edzési lehetőségeiben. A szakosztályunk idei elsődleges célja leigazolt versenyzők toborzása, ebbe beletartoznak az aktív egyetemista, jelenleg is TE-s hallgatók, illetve olyan már a Testnevelési Egyetemen korábban végzett hallgatók, akiknek kötődésük van az egyetemhez és szeretnének a TFSE színeiben versenyezni. De bárkit szeretettel várunk!” 

“A 2020-as évben pedig már szeretnénk képviselni a TFSE sportegyesületet a NEFFISZ Funkcionális Fitnesz országos bajnokságán is, mind egyéni, mind csapatban induló sportolókkal. Ehhez fogjuk hamarosan megkezdeni a csapat toborzáson túl az aktív edzésmunkát. Bízom benne, hogy a távolabbi jövőben a TFSE színeiben lesznek versenyzők, akik képviselik majd hazánkat olyan magasrangú nemzetközi versenyeken mint a Világ- és Európa-bajnokságok, illetve később az Universiade és az Olimpiai Játékok.”

“Itt szeretnék még külön gratulálni a Testnevelési Egyetemnek ahhoz, hogy meglátták a fantáziát ebben az újonnan kodifikált, a tradicionális sportok világába lépő sportban, ami a Funkcionális Fitnesz, amely már régebb óta is létezett, és első hazai egyetemi sportegyesületként lépnek be ennek a sportnak a rendszerébe. Elsőnek lenni bárhol hatalmas lehetőségeket hordoz magában!” 

“Természetesen biztosak vagyunk benne, hogy további egyetemi sportegyesületek is hamarosan csatlakozni fognak a  NEFFISZ szövetségéhez, de ez inkább csak motivál minket, hogy jobbak legyünk a jövőbeni versenyeredményeinkben. A szakosztály a mai nappal hivatalosan is megkezdte az aktív munkáját a 2020-as év stratégiai céljainak elérése felé. Ha bárkinek kérdése van a szakosztállyal és a működésünkkel kapcsolatban, az nyugodtan forduljon hozzám a megfelelő fórumokon!” (Kapcsolat)

Az iF3 nemzetközi világszövetség kizárólagos magyar funkcionális fitnesz tagszervezete a NEFFISZ!

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: