NEFFISZ elnöki havi beszámoló – 2020 április-május

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) elnöki havi beszámoló2020 május 13.

Sziasztok!
A vírushelyzet megzavarta az életet, ezért most jelentkezem ezzel a rovattal újra. A krízisben azonban senkinek az élete nem állt le teljesen, a miénk sem! Lásd:

Új egyesületi tagok a NEFFISZ-ben
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a debreceni Hajdú Rendészeti Sportegyesület (HRSE) is belépett a szövetségbe! Ők igen aktívak régóta társadalmilag és a sportban is, pl. az OrganicaFX Central European Cross Cup versenyt is ők szervezik.

Rajtuk kívül folyamatban van egyéb egyesületeink alapítása és/vagy csatlakozása: a hatalmas CrossFit MayFly mögött álló egyesület, a dabasi Strong Body Training 2, a dombóvári Z2-es csapat, valamint a Budafoki Küzdősport Egyesület is többek között!

Velük már a következő városokban lesznek klubbjaink:
– Budapest
– Debrecen
– Eger
– Zalaegerszeg
– Körmend
– Gyula
– Gyöngyös
– Dabas
– Dombóvár

Ezzel párhuzamosan nyilván igazolt versenyzőből is egyre több van az egyesületeinkben, köztük prominens versenyzők! Legutóbb például Baksza Ádám és Mohai Olivér leigazolásáról jött a hír, és Varga Zsolti is visszatér, jó eséllyel az RX NATION-be igazolva.

A magyar virTUSA x NEFFISZ” verseny
Pár héttel ezelőtt elhatároztuk, hogy mi is rendezünk egy karantén online versenyt, de rendeset, nem ‘kanapéra guggolósat’. Megszületett “A magyar virTUSA x NEFFISZ”, amire már bárki jelentezhet és ingyenes lesz, valamint remélhetőleg innovatív!

És annak ellenére, hogy bárki indulhat ezen, a díjazásokat a virtuális különversenyben az igazolt NEFFISZ versenyzők kapják meg. Ha te is versenyezni szeretnél nálunk és nincs a termedben még egyesület (ami tagja is a NEFFISZ-nek), akkor szinte bármelyik egyesületi tagunk szívesen leigazol, ami egy igen egyszerű folyamat. Keress meg minket ezzel kapcsolatban!

Fontos, hogy minél előbb minél több versenyengedélyes sportolóval rendelkezzünk!

NEFFISZ Nemzeti Bajnokság 2020
A magyar Nemzeti Bajnokság idejének és helyszínének a megállapítása megtörtént a krízis előtt, de most minden bizonytalan, tehát ki kell várnunk a megvalósítható tervek szövésével! Nyilván szeptembernél előbb nem igen lehet.

iF3 információk
A nemzetközi szövetségünk is hasonló cipőben jár, mint mindenki. Pár nappal ezelőtt a Masters VB keretrendezvénye, a TAFISA világjátéka őszről átkerült a jövő nyárra és az iF3 megy vele! Hogy ne legyen idén a masters korosztály verseny nélkül, nemzetközi online összecsapást terveznek őszre.

A felnőtt VB továbbra is novembert megcélozva szervezés alatt van (Kanada). Reménykedjünk!

A vírus ellenére kezdenek a szövetség dolgai gyorsulva haladni és remélhetőleg a normál élet mihamarabb visszaáll!

Kövess minket Facebookon, Instagrammon, és kérjük oszd meg ezt a bejegyzést – köszönjük!

Üdvözlettel,
Radnai Tamás
Elnök

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: