NEFFISZ elnöki havi beszámoló – 2020 február

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) elnöki havi beszámoló2020 március 2.

Sziasztok!
A februári lépéseink és eseményeink között tallózva:
A szövetségünk első hivatalosan szankcionált partnerversenye, a Hungarian Strong Body Games lezajlott! Elég jó arányban vettek már részt versenyengedélyes hivatalos sportolók, 10 fővel képviseltették magukat a klubbok. Még több is lehetett volna, ha pl. nem jön közbe betegség.

Folyik tovább az egyesületek és versenyzők beléptetése és leigazolása. Az előző jelentkezésünk óta a Gyula Barbell SC is a szövetség tagja lett, a Dombovári Z2 Sportegyesület pedig újonan alakul, beadták a jogi papírjaikat!
További féltucat egyesület van a következő lépcsőben a belépés kapujában.

A múlt héten 20 fölött volt a versenyengedélyes sportolók száma, ami folyamatosan növekszik. Ha te is versenyezni szeretnél nálunk és nincs a termedben még egyesület (ami tagja is a NEFFISZ-nek), akkor szinte bármelyik egyesületi tagunk szívesen leigazol, ami egy igen egyszerű folyamat. Keress meg minket ezzel kapcsolatban!

Fontos, hogy minél előbb minél több versenyengedélyes sportolóval rendelkezzünk! És ahogy kiemeltem az első szankcionált verseny magyarázatánál a hibrid verseny koncepciónkat, a versenyzők a minimális befektetést igénylő leigazolással 1 fizikai versenyen való részvétellel virtuálisan 2 versenyen tudnak indulni, annak minden előnyével. Lásd itt!

Szponzorok
Megkezdtük a támogatók felkutatását (aki támogatna, vagy ötlete van ezzel kapcsolatban, írja meg legyen szíves!) A hétvégi versenyen már megjelent az első szponzorunk, amely a jövőben is velünk lesz: Sport36

NEFFISZ Nemzeti Bajnokság
A magyar Nemzeti Bajnokság idejének és helyszínének a megállapítása megtörtént nemrég, nem az eredeti elképzelés szerint megyünk! A verseny július elején lesz, tehát még a világbajnokság előtt és nem szeptemberben. A konkrét bejelentés hamarosan, akkor mondjuk a részleteket – minden kategóriát próbálunk bevenni!

iF3 információk
Rendszeres havi telekonferencián is tájékozódunk mi ország vezetők a nemzetközi történésekről. A napokban már Olaszország, Líbia és Irán is megjelent a köreinkben!

Az iF3 Nemzetközi Sportszövetségek Szövetségébe (GAISF) való csatlakozása továbbra is folyamatban van, még mindig konkurens sportokkal való egyeztetésre van szükség. Sajnos nincs infóm, hogy ezek melyek és nem nyilvánvaló a dolog. De ez jó hír, mert valódi alternatívája nincs ennek a funkcionális fitnesznek, amit mi űzünk! Tavaszra várható, hogy tovább tudunk lépni.

Erre a hónapra ennyit, úgy érzem tervek szerint haladunk!

Kövess minket Facebookon, Instagrammon, és kérjük oszd meg ezt a bejegyzést – köszönjük!

Üdvözlettel,
Radnai Tamás
Elnök

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: