iF3 Kontinentális Bizottságok

Az iF3 nemzetközi szövetség a növekedése során praktikusan és ügyesen a főbb jogi követelményeknek megfelelően sok kontinensen az országos szövetségek alapvető beszervezésére koncentrált, valamint a világbajnokságok megrendezésére. Az országok mint ‘alap’ és a VB mint ‘csúcs’ között azonban eddig nem volt semmi úgymond kitöltve.

2019 vége felé azonban bejelentette az iF3, hogy megkezdi a kontinentális bizottságok felállítását, amelyek az ott lévő országokból származó vezetőkből állnak majd, és akik helyibb szinten is szervezik majd az ügyeket. Ennek jelentősége gyakorlatban az is, hogy ez fogja elősegíteni a kontinens bajnokságok és egyéb, akár barátságos versenyek megszületését is, amik eddig hiányoztak!

Mivel Európában a legerősebb a szövetség jelenleg, ellenben Ázsiában még nem annyira vetették meg a lábukat, úgy döntöttek, hogy Európa 2 bizottsági tagot fog kapni, mert a kelet-európai Ázsiának is fog segíteni. Ott az orosz Szergej Ereminre esett a választás, aki valóban nagyon sok mindenben évek óta komolyan benne van (orosz szövetség, Aphrodite Games, stb.)

Szergej Eremin

A nyugat-európai vezető (az ENSZ régiófelosztása alapján nyugat) Alexander Schenk lett, ő a svájci szövetség egyik alapító-elnökségi tagja. CrossFit Bern a bázisa.

Alexander Schenk

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: