Az iF3 Masters Világbajnokság a “TAFISA World Sport For All Games” játékok részeként kerül megrendezésre 2020-ban Lisszabonban

2020. január 14. 

A Nemzetközi Funkcionális Fitnesz Szövetség (iF3) bejelenti, hogy a 2020-as Masters Világbajnokságát a TAFISA “7th TAFISA World Sport For All Games” multi-sport rendezvény részeként rendezi meg Lisszabonban, Portugáliában. Ez a Games október 1-7-ig tart, ezen belül az iF3 Masters Világbajnokság funkcionális fitnesz verseny pontos időpontját is hamarosan közzétesszük!

A TAFISA a nemzetközi szabadidősport legjelentősebb szervezete és arra törekszik, hogy felhívja a figyelmet, hogy a sport mindenkié, valamint a testmozgás előnyeire. A TAFISA arra törekszik, hogy bevigye minden ember életébe a fizikai aktivitást, ha az nincs jelen, annak érdekében, hogy örömöt, egészséget, társadalmi interakciót, integrációt és fejlődést biztosítson közösségeknek és az emberek számára szerte a világon.

A TAFISA négyévente tartja zászlóshajó eseményét, a Világ Sportja Mindenki Számára Játékokat (World Sport for All Games). Az esemény tipikusan akár 50,000 résztvevőt és látogatót vonz akár 100 országból, és gyakran a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) védnöksége alatt áll.

Az iF3 Masters Világbajnoksága a “TAFISA World Sport For All Games” során kerül megrendezésre, és ez a versenyzőink számára egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy részt vegyenek egy nagyméretű, multi-sport eseményen, amely számos különböző kultúrát, embert és sportot hoz össze egy festői és történelmi helyen.

Gretchen Kittelberger, az iF3 elnöke kifejezte örömét az esemény kapcsán, mondván: „Hihetetlen megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehetünk a “TAFISA World Sport For All” játékokon és a Világbajnokságunk az eseménysor részét képezheti. Masters közösségünk valóban példát mutat a sportban való összetartozás és bajtársiasság szellemisége terén, és ez igazolja azt az értékét, amelyet a sportban való részvétel minden életkorban megadhat!” 

Az, hogy ennek a masters közösségünknek meg tudjuk adni azt az egyedülálló lehetőséget, hogy részt vehetnek a ‘TAFISA World Sport For All’ játékokon és ezzel tisztelgünk a sportunk fejlődéséhez nyújtott hozzájárulásuk előtt, nagyon büszkévé és izgatottá tesz minket mint szervezet. Nagy lelkesedéssel várjuk ezt a fantasztikus eseményt!”

Az iF3 Masters világbajnokságán most a következő korosztályok versenyei lesznek megrendezve: 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64 és 65+ évesek.
Az atléták életkorát a 2020. december 31-i állapotuk szerint határozzuk meg. 

Az iF3 minden nemzeti szövetsége legfeljebb 3 férfi és 3 női sportolót küldhet a versenyre minden korosztályban. További kvótákat bocsátunk a portugál rendező ország rendelkezésére. Az iF3 Masters világbajnokságára kvalifikálni kívánó sportolóknak fel kell venniük a kapcsolatot az országuk nemzeti szövetségével az ő kvalifikációs folyamatukról!

João Pedro Graça, a “TAFISA World Sport For All Games” ügyvezető igazgatója ezt az üzenetet juttatta el a résztvevők számára: 

„A TAFISA hetedik világjátékát a Portugál Sportszövetség szervezi a Portugál Sport- és Ifjúsági Intézet megbízására Lisszabon Városi Önkormányzatával együttműködésben. Minden tevékenységet a 2020. évi Európai Sport Héttel összhangban fejlesztünk ki, és előre is tekintünk a 2021-re, amikor Lisszabon a sport európai fővárosa lesz.” 

“Megígérjük, hogy felejthetetlen élményt, valamint tapasztalt és hozzáértő csapat támogatását kínáljuk Önöknek. Felkészültek vagyunk és örömmel fogadjuk majd Önöket az összes multikulturális és sport hátterükkel, amelyek kétségtelenül egyediek és látványosok. Üdvözöljük Portugáliában és Lisszabonban Önöket!”

A TAFISA World Games hivatalos weboldala: https://tafisaworldgames2020.org

A NEFFISZ az iF3 kizárólagos magyar szövetsége, vedd fel velünk a kapcsolatot a Masters Világbajnoksággal vagy szövetségbe belépéssel kapcsolatban!

TAFISA
Instagram: https://www.instagram.com/tafisaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/TafisaOffice/
Twitter: https://twitter.com/TafisaOffice

iF3
Facebook: https://www.facebook.com/International-Functional-Fitness-Federation-IF3-1428447397214358/
Instagram: www.instagram.com/internationalfunctionalfitness
Twitter: @intlfuncfitness

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: