NEFFISZ elnöki havi beszámoló – 2020 január

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) elnöki havi beszámoló2020 január 9.

Sziasztok!
Némileg korábbra is visszanyúlva ebben az első beszámolóban, a következőket sorolhatjuk fel:

  • A már megalakult szövetségünk megkezdte a formális működését, 
  • Az első funkcionális weboldalunk is elindult – a szóvicc szándékos! : )
  • Készülnek el a szabályzatok, most már tudjuk beléptetni a jelentkező egyesületeket a szövetségbe és leigazolni, versenyengedéllyel ellátni a versenyzőket! Keress meg minket ezzel kapcsolatban!
  • Most történt meg a napokban, hogy szankcionáltuk az első partner versenyt, a NEFFISZ Hungarian Strong Body Games-t!

Céljaink
Megkezdtük tehát a további egyesületek beléptetésére irányuló kampányunkat és ugyanúgy a versenyzőket is proaktívan megközelítjük, mert fontos, hogy minél előbb minél több versenyengedélyes sportolóval rendelkezzünk! És ahogy kiemeltem az első szankcionált verseny magyarázatánál a hibrid verseny koncepciónkat, a versenyzők a minimális befektetést igénylő leigazolással 1 fizikai versenyen való részvétellel virtuálisan 2 versenyen tudnak indulni, annak minden előnyével. Lásd itt!

Mivel itt már nem csak egy-egy versenyzőről van szó és magyar termek laza csoportjáról, egy alapvetően hivatalosan nem összefogott közösségről, hanem a magyar versenysport szövetségünk erejéről, nemzetközi státuszáról az iF3-ban és a nemzetközi versenyporondon, ezért kérjük mindig gondolj erre is, amikor arról van szó, hogy igazolt és aktív versenyző lennél vagy leszel!

Ugyanúgy ezt kérjük, ha gondolsz arra is, hogy egyesületet hozz létre és a termedben lehetőséget adj az oda járóknak hivatalosan versenyezni!

A következő fontos feladat a magyar Nemzeti Bajnokság idejének és helyszínének a megállapítása és kihirdetése! Idén már nem csak a CrossFit® rendszerében lesz Nemzeti Bajnok (gratulálunk Horváth Laurának és testvérének, Horváth Kristófnak ahhoz a címhez!), hanem a NEFFISZ-nél is.

Ez is egy mérföldkő lesz, de az igazán nagy lépés az augusztusi világbajnokságon való részvételünk Kanadában, ami kicsivel több, mint 200 nap múlva kerül megrendezésre!

Kövess minket Facebookon, Instagrammon, és kérjük oszd meg ezt a bejegyzést – köszönjük!

Üdvözlettel,
Radnai Tamás
Elnök

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: