Mi a NEFFISZ?

A ‘Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség’ bejelentésre került mint a funkcionális fitnesz nemzeti irányító szervezete Magyarországon és az iF3 teljes tagja

Budapest, 2019 november 25.  

A mai napon a Nemzetközi Funkcionális Fitnesz Szövetség (International Functional Fitness Federation – iF3) bejelentette a ‘Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)’ elismerését mint a funkcionális fitneszversenyzés nemzeti irányító szervezete Magyarországon!

Radnai Tamás, a NEFFISZ elnöke a következőket nyilatkozta: “Bár Magyarország mérete nem nagy, mindig is remekeltünk a sportokban. Ez megmutatkozik abban is, hogy a funkcionális fitneszversenyzésben az elmúlt évtizedben szintén kiválóan szerepeltünk kontinens és világszinten is!”

“Az elmúlt pár évben figyelemmel kísértük az iF3 sikeres bővülését és örömmel konstatáltuk a fejlődését, ami galvanizálta a magyar közösséget is, hogy most lépjünk és létrehozzuk a saját nemzeti szövetségünket, amellyel csatlakozni tudunk az iF3 családhoz!”

Az elnök tovább folytatta: “Fáradtságot nem kímélve az elmúlt 3 hónapban létrehoztuk a NEFFISZ-t a közösségünk olyan széles bevonásával, amennyire az lehetséges volt ennyi idő alatt, hogy a 2020-as évet már lendületből kezdjük meg – mely évben már mindenképpen részt fogunk venni az iF3 világbajnokságon! 

Egyúttal arról is gondoskodni akartunk, hogy minél előbb megszerezzük a szövetség számára a legmagasabb állami elismeréseket, ezért a hivatalos indulásunk már a 2019-es évben kardinális volt!”

A NEFFISZ tervei között szerepel az első részvételük az iF3 Világbajnokságon 2020-ban, ami Abbotsford-ban, Kanadában lesz megrendezve 2020 augusztus 21-23. között és a világ minden szegletéből versenyeznek rajta sportolók!

Radnai kifejezte izgatottságát a jövővel kapcsolatban: “Nagy hívei vagyunk a csodálatos és egyedi sportunkban a professzionalizmus szükségességének, és értékeljük az iF3 és tagjai által már eddig is befektetett munkát ezirányban!

És persze fel vagyunk villanyozódva, hogy segíthetjük a sportunkat az olimpiai játékokon való részvétel felé tartó úton!”

Gretchen Kittelberger, a Nemzetközi Funkcionális Fitness Szövetség elnöke hozzáfűzte: „Nagyon lenyűgözött Radnai úrnak és csapatának azon képessége, hogy nagy támogatást szerezzenek a magyar funkcionális fitnesz közösségben. Igen gyorsan és hatékonyan dolgozták ki a szövetségük tervét, és mi örömmel várjuk, hogy a kemény munkájuk megtérüljön a sport gyors növekedésével Magyarországon!”

További információk: A Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) a funkcionális fitneszversenyzés nemzeti irányító szervezete Magyarországon. A non-profit szövetség központja Budapesten található meg. További információk itt: https://www.facebook.com/FunkcionalisFitneszversenyzesiSzovetseg

A Nemzetközi Funkcionális Fitnesz Szövetség (International Functional Fitness Federation – iF3) a funkcionális fitneszversenyzés nemzetközi irányító világszervezete. A non-profit szervezetet önkéntesek viszik, akik a sport és az atléták érdekeit tartják szem előtt. További információkért vagy támogató adakozás lehetőségéért látogasd meg: www.functionalfitnessfederation.org  

Kövessetek minket közösségi médián:
Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)
Facebook: https://www.facebook.com/FunkcionalisFitneszversenyzesiSzovetseg
Instagram: https://www.instagram.com/neffisz_funkcionalis_fitnesz/

iF3:
Facebook: https://www.facebook.com/International-Functional-Fitness-Federation-IF3-1428447397214358/
Instagram: www.instagram.com/internationalfunctionalfitness
Twitter: @intlfuncfitness

Közzétéve: Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)

%d blogger ezt szereti: